top of page

Over Zorgbureau Linssen

Zorgbureau Linssen is een initiatief van Agnes Oude Wolbers.

Zij heeft ervaring opgedaan in de zorg op gebied van accountmanagement, indicaties, thuiszorg en het Maatschappelijk werk.

Momenteel volgt ze een deeltijd

HBO-Verpleegkundige opleiding aan het Saxion College te Deventer om zelf de professional op verpleegkundig gebied binnen de organisatie te kunnen zijn. Ze is dagelijks werkzaam in de zorg intramuraal als extramuraal en doet zo veel kennis en ervaring op in de zorg.

Naast ervaring in de zorg heeft ze veel ervaring in het bemiddelen en coachen van mensen, met en zonder beperkingen, naar een baan.

De onduidelijkheden in de zorg en de kwaliteit die geleverd wordt, waren voldoende aanleiding om te zorgen dat dit ook anders kan.

Mensen moeten wel gelukkig worden van de zorg die ze krijgen, dat is belangrijk voor het algehele welbevinden van zowel de zorgvrager als ook de zorgverlener.

Voor zowel de zorgvrager als de zorgleverancier is het van belang dat ze serieus worden genomen en dat er weer plezier in het werk kan ontstaan. Hierdoor kan de klant een verhoogde kwaliteit van het werk verwachten. Dit vraagt een goede begeleiding naar zorgvragers als zowel zorgverleners.

Zorgbureau Linssen wil voor u kwalitatieve zorg op maat leveren!

Lid van de brancheorganisatie V&VN.Locatie:

Deventer

KvK 08210127

bottom of page